+38(093) 929 39 43

Корпоративні/опт замовлення

+38(066) 342 53 83

Смачне інтерв'ю з Яною Гаврілітою

Смачне інтерв'ю з Яною Гаврілітою

Смачне інтерв'ю з Яною Гаврілітою

- В дитинстві я обожнювала різну випічку: пироги, домашній хліб, булочки... звідси і моя величезна любов до хлібу зараз. А ще я любила варену картоплю "в мундирах" з салом та салатом з помідорів, огірків, цибулі з духмяною соняшниковою олією.

- Улюблене - поринати в процес приготування їжі тотально. Коли думками я також повністю в кулінарії і не навіть не згадую про щоденний/щомісячний звіт, наприклад. Обожнюю экспериментувати, ніколи не готую за рецептом, і навіть, якщо є рецепт, завжди додаю щось від себе.

- Мій найголовніший секрет в приготуванні їжі - це експериментувати й готовутати з любов'ю. Навіть звчайний суп чи омлет набувають нового дивовижного смаку!

- З появою lunch bag у мене змінилось ставлення до їжі в цілому. Я перестала соромитись брати їжу з собою, їсти зі свого судочка на роботі, на вулиці, в парку, на зустрічі. З'явилась повага до свого харчування та до власних потреб.

- На відміну від експериментів в приготуванні їжі, я не дуже люблю експериментувати з чимось новим та незвичайним. Таргани, жаб'ячі лапки та інші делікатеси ніколи не куштувала. Проте колись в Азії я спробувала незвичайний фрукт дуріан і була в повному захваті. Фрукт має дуже специфічний огидний запах й заборонений в багатьох аеропортах, автобусних станціях і навіть готелях. Та одного разу спробувавши цей смак, неможливо його забути.

- Мій найулюбленіший ресторан - це пікнік біля океану.

- З інтуїтивним харчуванням я кожен день відкриваю щось нове. Та найцікавіші відкриття в тому, що інтуїтивне харчування (ІХ) - це про довіру до себе, ІХ - це про задоволення, ІХ - це про відпустити контроль, ІХ - це про персональну відповідальність, ІХ - це про вихід з залежності, ІХ - це про вихід із матриці ПХ та ЗСЖ, ІХ - це про вільне життя.

- Не кажу, що під час подорожей мене вразила кухня якоїсь країни. Проте дуже люблю італійську та нашу рідну українську кухню :)

- Для того, щоб почати інтуїтивне харчування, важливо усвідомити (самому або з допомогою спеціаліста), де саме ви зараз знаходитесь. Чи потрібна підтримка і допомога спеціаліста, чи ви зможете впоратись самотужки. Чому це важливо? Багато хто навіть не підозрює, що може мати розлади харчової поведінки, ще й в дуже серйозній формі, в такому випадку обов'язково потрібна допомога спеціаліста і його підтримка на всіх етапах, щоб не посилити розлади. Проте для початку я можу порадити прочитати дві книги, котрі точно не нанесуть шкоди, а зможуть значно прочистити голову й дати відповіді на багато питань. «Тело, еда, секс и тревога» Юлія Лапіна, и «Интуитивное питание» Свєтлана Броннікова.

- Це моя фірмова історія про те, як я готую борщ з 5 років. І це правда, я часто жила з моїми дідусем та бабусею. У нас там було ціле господарство, й моя любов до приготування їжі з'явилась достатньо рано, тому першою стравою, як і потребує будь-якій українській господині - був борщ. Мені тоді було 5 років. Пізніше я готувала його сама й достатньо успішно та смачно.

- У мене немає певного ідеального сніданку. Мій ідеальний сніданок той, що я хотіла саме того ранку і з'їла його з величезним задоволенням без відчуття провини й підрахунку калорій. Найчастіше зранку я люблю вівсянку з м'яким сиром та ягодами, бананові оладки, млинці з фруктами, тост з банановим і арахісовим маслом або звичайний омлет.

- В моєму Ланч безі можна знайти все, що завгодно, окрім їжі й перекусів:) Вода, косметика, журнал, окуляри, книга, еко-сумка для покупок, крем від засмаги, шарф, телефон...Це вже і не ланч бег виходить